ΟΜΑΔΑ

ΜΑΡΙΝΑ ΤΖΩΡΤΖΩΡΗ

Η Μαρίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Γενικό Γυμνάσιο Λύκειο “ Η Ελληνική Παιδεία’’ ενώ στη συνέχεια ακολούθησε σπουδές στο τμήμα της Νομικής Σχολής στη Πάρμα της Ιταλίας. Λίγα χρόνια αργότερα σπούδασε Ελληνικό Πολιτισμό στο Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Τέλος με επιτυχία ολοκλήρωσε το σεμινάριο Advanced Program in Management for Insurance Executives στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Από το 1999 δραστηριοποιείται στο τομέα της Υγείας με μεγάλη επιτυχία, αρχικά ως Διοικητικός Υπάλληλος Πρακτορείου Ασφαλίσεων Υγείας ενώ στη συνέχεια ως Επιθεωρήτρια Πωλήσεων Νότιας Αττικής της ΝΡ –Insurance. Από το 2006 μέχρι και σήμερα είναι Μεσίτης Ασφαλίσεων µε εξειδίκευση στον Κλάδο της Υγείας.

Ως ανήσυχο πνεύμα που διαρκώς θέλει να εξελίσσεται και να μαθαίνει νέα πράγματα, τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει σεμινάρια όπως SPA Marketing, Μεσοθεραπείας προσώπου και σώματος καθώς και εξειδικευμένα πρωτόκολλα στην χρήση των laser αλλά και στο τομέα της διατροφής και της διαιτολογίας. Συστηματικά παρακολουθεί σεμινάρια στο τομέα της Αισθητικής και εκπαιδεύεται σε εξειδικευμένες θεραπείες ιατρικής αισθητικής στο πρόσωπο αλλά και το σώμα.

Μαζί με το σύζυγο της, τον χειρουργό Δημήτρη Δρακόπουλο εμπνεύστηκαν την ίδρυση του VARI BEAUTY CENTER οραματιζόμενοι έναν καλαίσθητο χώρο ο οποίος να καλύπτει όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου στο τομέα της ομορφιάς και της υγείας.

ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΑΚΟΥΛΑ

Yπεύθυνη αισθητικός του Vari Beauty Center

Η Μαρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης (Pierre de Coubertin). Στη συνέχεια ακολούθησε την ειδικότητα της Αισθητικής σε Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο. Έπειτα από την επιτυχία της στις Πανελλαδικές εξετάσεις , εισήχθη στο τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΑΤΕΙ Αθήνας, απ’ όπου αποφοίτησε με βαθμό 7,74. Εκπόνισε με επιτυχία την πτυχιακή της εργασία με θέμα «Η γυμναστική στο νερό και οι επιδράσεις της στον οργανισμό».

Παράλληλα με τις σπουδές της, από το 2004 έως 2013 εργάστηκε σε πολυδύναμα κέντρα αισθητικής & spa , αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε εξειδικευμένες θεραπείες αισθητικής, ιατρικής αισθητικής, μάλαξης, εναλλακτικές θεραπείες και χρήσης laser.

Το 2009 εργάστηκε στα παρασκήνια στην εβδομάδα μόδας 5th ATHENS X-CLUSIVE DESGINERS WEEK στην Αθήνα ως make-up artist, ενώ το 2010 παρήχε υπηρεσίες για την διάγνωση δέρματος σε προωθητική καμπάνια νέων προιόντων εταιρείας καλλυντικών. Μέχρι το 2015 ήταν συνιδιοκτήτρια σε κέντρο αισθητικής, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε δίπλα σε γιατρούς της πλαστικής χειρουργικής σαν βοηθός όπου απέκτησε εμπειρία στις ενέσιμες θεραπείες.

Η αγάπη και το πάθος της για τον κόσμο της ομορφιάς και της αισθητικής είναι διαρκής και προσπαθώντας να εμπλουτίσει τις γνώσεις της και να διευρύνει το πεδίο εφαρμογών της, έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια όπως: Μεσοθεραπεία & Ενέσιμες θεραπείες, Coaching υγείας-ευεξίας-άσκησης & μακροβιότητας, Εφαρμογή της επιστήμης της διατροφής & της φυσικής άσκησης, Προγεννητική Μάλαξη (Pregnant Massage) και Θεραπευτική Μάλαξη με χρήση Πουγκιών, DeepTissue Massage , SPA Marketing. Επίσης κατέχει τον πρώτο βαθμό REIKI.

Είναι μέλος του Συλλόγου Επαγγελματιών Αισθητικών Ελλάδας. Θέλοντας να μένει πάντα ενημερωμένη για τις νέες εξελίξεις στον τομέα της Ιατρικής Αισθητικής & Αντιγήρανσης συμμετέχει σε επαγγελματικά συνέδρια και ημερίδες Αισθητικής & Δερματολογίας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Χειρούργος Ουρολόγος-Ανδρολόγος

Ο Χειρούργος Ουρολόγος-Ανδρολόγος Δημήτρης Δρακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το ανώτατο ινστιτούτο Πλόβντιβ της ιατρικής σχολής στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας, ενώ στην συνέχεια αναγνώρισε τον τίτλο σπουδών του δίνοντας εξετάσεις στα μαθήματα: Χειρουργικής και Παθολογίας στο ΔΙ.ΚΑ.ΤΣΑ με βαθμό Άριστα.

Αργότερα το 2008 μετεκπαιδεύτηκε στη Λαπαροσκοπική Χειρουργική στην Ουρολογία με πρακτική εξάσκηση και παρακολούθηση ζωντανά επεμβάσεων στο Παρίσι στα Νοσοκομεία Foch και Institut Mutualise Montsouris.

Από το 2001 έως το 2011 εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός σε νοσοκομεία της Αττικής αλλά της επαρχίας, ενώ από το 2011 έως και σήμερα διατηρεί δυο ιδιωτικά ιατρεία στην περιοχή της Βάρης (ουρολογικό – ανδρολογικό κέντρο) και της Κάντζας Παλλήνης.

Από το 2015 έως και σήμερα χειρουργεί και εργάζεται ως Διευθυντής της Ουρολογικής κλινικής στο Mediterraneo Hospital.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ευρωπαϊκής, αλλά και Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας.

Ενημερώνεται διαρκώς και συμμετέχει σε συνέδρια – σεμινάρια για όλες τις σύγχρονες μεθόδους στον τομέα της χειρουργικής ανδρολογίας ενώ είναι πρωτοπόρος με μεγάλη συλλογική εμπειρία στην μέθοδο TURIS, χειρουργική επέμβαση της καλοήθους υπερπλασίας προστάτη καθώς και σε επεμβάσεις Αισθητικής Ανδρολογίας (φαλλοπλαστικές, επεμβάσεις αφαίρεσης ουλών ανδρικών έξω γεννητικών οργάνων).

ΗΛΙΑΣ ΜΕΞΗΣ

Πλαστικός Χειρούργος

Ο πλαστικός χειρουργός Ηλίας Μέξης γεννήθηκε στην Αθήνα. Εισήχθη κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στην Ιατρική σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από την οποία αποφοίτησε το 2003. Έπειτα από την ολοκλήρωση της θητείας του ως ιατρός υπόχρεος υπηρεσίας υπαίθρου (αγροτικός ιατρός) στην περιοχή της Φθιώτιδος (2003-2005), ειδικεύτηκε στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Δυτικής Αττικής “Αγία Βαρβάρα„ (2005-2007). Από το 2007 ως το 2011, εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική Πλαστικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής στην Μπρατισλάβα (Σλοβακία). Εκεί εκπαιδεύτηκε, κοντά στον παγκοσμίου φήμης καθηγητή Jozef Fedeles, σε όλους τους τομείς της Αισθητικής Χειρουργικής και σε όλη τη γκάμα της Επανορθωτικής και της Μικροχειρουργικής. Παράλληλα, στην Μπρατισλάβα εργαζόταν και ως εξωτερικός συνεργάτης στην ιδιωτική κλινική Πλαστικής Χειρουργικής “Estetic Clinic”.

Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα στην Αθήνα από το 2011 εφαρμόζοντας ότι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό έχει να επιδείξει σήμερα η Πλαστική Χειρουργική στον Αισθητικό και Επανορθωτικό τομέα. Αποτελεί τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής.

Eνημερώνεται συνεχώς για τις νέες τεχνικές και τις μελλοντικές τάσεις στην Πλαστική Χειρουργική συμμετέχοντας σε Παγκόσμια Συνέδρια και Διεθνή Συνέδρια Πλαστικής Χειρουργικής.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΟΥΣΙΟΥ

Αισθητικός

Η Κατερίνα γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Λάρισα. Σπούδασε και αποφοίτησε από το τμήμα Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης το 2019 με βαθμό 8,06 και η πτυχιακή της εργασία είχε θέμα « Κνησμός».

Ολοκλήρωσε με επιτυχία την πρακτική της άσκηση στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Ισσόπουλου Νίκου αποκτώντας έτσι εμπειρία σε θεραπείες ιατρικής αισθητικής και laser. Στη συνέχεια ερχόμενη στην Αθήνα εργάστηκε σε κέντρο αισθητικής ως αισθητικός .

Ταυτόχρονα με την εργασία της παρακολούθησε επιμορφωτικά σεμινάρια όπως: Rejuvance προσώπου, Λεμφική μάλαξη προσώπου & σώματος και Gua Sha προσώπου, θέλοντας να εξελίξει τις γνώσεις και την εμπειρία της στον τομέα της Αισθητικής.