ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

ΜΙΚΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ – MICROPLUS+

Η μικροδερμοαπόξεση είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος της Ιατρικής Αισθητικής για την ανανέωση της επιδερμίδας.

Είναι μια αποτελεσματική μέθοδος, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται η επιδερμίδα με το πέρασμα του χρόνου, προσφέροντας λάμψη και βαθειά ενυδάτωση. Είναι απόλυτα ασφαλής, μη επεμβατική τεχνική που στοχεύει στην απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας μέσω της μηχανικής απολέπισης των νεκρών κυττάρων. Μέσω ενός «μικροτραυματισμού» που γίνεται στην επιφάνεια του δέρματος με την συσκευή της μικροδερμοαπόξεσης επιτυγχάνεται τόνωση της κυκλοφορίας και ραγδαία παραγωγή νέων κυττάρων αλλά και η άμβλυνση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων και ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων.

Είναι μια ανώδυνη μέθοδος που ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και για κάθε περίοδο του χρόνου. Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, στις μικρότερες μπορεί να βελτιώσει ήπιες μορφές ακμής πετυχαίνοντας έναν βαθύ καθαρισμό του δέρματος και λείανση μικρών ουλών της επιδερμίδας. Ενώ σε μεγαλύτερες ηλικίες μπορεί να απαλύνει ή και να επιτύχει την πρόληψη δημιουργίας μικρών επιφανειακών ρυτίδων αλλά και ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων.

Dermax

Τεχνολογία Dermax  βαθιάς διπολικής ραδιοσυχνότητας με συχνότητα εκπομπής 1’2 Mhz.Ιδανική μέθοδος για εφαρμογές αναζωογόνησης προσώπου.

Θεραπεία με μηδενικό χρόνο αποκατάστασης, αποτελεσματική, ασφαλής, μη
επεμβατική και ανώδυνη, μέσω θερμικής διέγερσης των επιφανειακών και των
βαθύτερων στιβάδων δέρματος (επιδερμίδα, χόριο και υπόδερμα), με άμεσα ορατά
αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Πιο δραστική ! ευέλικτη ! κερδοφόρα !

Το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που δημιουργείται από το Dermax, προκαλεί ανταλλαγή πολικότητας στα κύτταρα, έτσι
ώστε να διεγερθεί η βιοηλεκτρική τους ισορροπία και να αναζωογονηθεί ο φθαρμένος ιστός, δρώντας στις επιφανειακές αλλά και στις εν τω βάθει στιβάδες του δέρματος. Η διπολική εκπομπή ραδιοσυχνοτήτων, εστιάζει την ενέργεια κοντά στα ηλεκτρόδια, αυξάνοντας την ικανότητα σύσφιξης και την θερμοκρασία του ιστού. Η κυτταρική οξυγόνωση, αυξάνει την ανταλλαγή υγρών και θρεπτικών συστατικών, ενισχύοντας την ενυδάτωση και την θρέψη, ενώ ταυτόχρονα διεγείρεται η κυτταρική ενέργεια ATP και η αποστράγγιση. Ανάλογα με την θερμοκρασία που αναπτύσσεται σε κάθε πρωτόκολλο, διεγείρονται οι ινοβλάστες, παρέχεται λιπολυτική δράση και αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος.

Θεραπευτικές περιοχές ραδιοσυχνοτήτων

Τρείς διαφορετικές κεφαλές, για άνετη και εργονομική εφαρμογή σε πρόσωπο.
Διπολική – τριπολική

Μέτωπο, περιοφθαλμική & περιστοματική περιοχή, ζυγωματικα, ρινοπαρειακή, αύλακα, λαιμός

 

SPM ΠΡΟΣΩΠΟΥ

spm face

Το SPM είναι ένα σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα του γερμανικού οίκου WEYERGANS και λειτουργεί με την βοήθεια υποπίεσης (σε κενό αέρος). Με ειδικά εξαρτήματα γίνεται massage στο δέρμα, το οποίο αναρροφάται και στη συνέχεια αποδεσμεύεται. Με την δύναμη του κενού αέρος και την τεχνική του massage, το SPM επιτυγχάνει θεαματικά αποτελέσματα στη σμίλευσης του σώματος (body contouring), στην μείωση του τοπικού πάχους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Ωστόσο εφαρμόζεται και στο πρόσωπο με εξαιρετικά αποτελέσματα στην αναγέννηση του λεπτού και  χαλαρού δέρματος του προσώπου. Συσφίγγει το χαλαρό και ταλαιπωρημένο δέρμα στο πρόσωπο και το λαιμό ενώ ενεργοποιεί την λεμφική και αιματική κυκλοφορία. Προσφέρει ογκομετρική αποκατάσταση με αποτέλεσμα ένα πρόσωπο σφριγηλό, ξεκούραστο και αναζωογονημένο. Συμβάλλει ακόμη στη περιποίηση του διπλοσάγονου.

Για πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες όπως μεσοθεραπεία προσώπου, RF προσώπου, αντιγηραντικές θεραπείες κ.α.

ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ DERMALUX

Dermalux

Η φωτοθεραπεία με Dermalux LED είναι μία μη-επεμβατική θεραπεία που χρησιμοποιεί κλινικά αποδεδειγμένη ενέργεια φωτός, με σκοπό να διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς αναζωογόνησης και επανόρθωσης του δέρματος, τελείως ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποκατάστασης.

Το Dermalux δίνει τη δυνατότητα μοναδικών συνδυασμών με κλινικά αποδεδειγμένα μήκη κύματος για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου, την αύξηση της ενυδάτωσης, τη μείωση της ερυθρότητας και των ερεθισμών και την καταστροφή των βακτηρίων που προκαλούν ακμή. Καθώς το φως προκαλεί μία ολόκληρη σειρά διαδικασιών για την ενίσχυση του δέρματος, τα θεραπευτικά οφέλη συνεχίζονται ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Ένας αριθμός συνεχόμενων θεραπειών προσφέρει πολλαπλά και αθροιστικά οφέλη στο δέρμα, σε πρόσωπο και σώμα, με μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα.

Πιστεύουμε πως όλοι αξίζουν ένα όμορφο δέρμα.

Ανακαλύψτε τα οφέλη του Dermalux ως βασικός μέρος της ρουτίνας σας για υγιές δέρμα.

ΟΞΕΑ – PEELS

Εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών με peels νέας γενιάς. Τα peels μέσω μιας βαθιάς απολέπισης προσφέρουν αναζωογόνηση & λάμψη της επιδερμίδας, ένα καθαρό και υγιές δέρμα. Εφαρμόζονται ώστε να απολεπίσουν επιφανειακές στιβάδες του δέρματος και να επιταχύνουν την κυτταρική ανανέωση.

Ενδείκνυται για αντιμετώπιση:
✓ Φωτογήρανσης -Γήρανσης
✓ Υπερμελαγχρώσεων & χρωματικών κηλίδων
✓ Ακμής
✓ Ρύθμισης λιπαρότητας και διεσταλμένων πόρων
✓ Ενίσχυσης ομοιογενούς υφής και ανανέωσης της επιδερμίδας.

peels

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Είναι μια απαραίτητη περιποίηση για την απομάκρυνση του σμήγματος αλλά και των περιβαλλοντικών ρύπων που φράζουν τους πόρους της επιδερμίδας. Εφαρμόζεται με ατμό και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα, ενώ αφαιρούνται μαύρα στίγματα και βλάβες ακμής ώστε να παραμένει το δέρμα καθαρό, λείο και λαμπερό. Είναι ιδανική θεραπεία για όλους τους τύπους δέρματος αλλά και πριν από κάθε θεραπεία για καλύτερα αποτελέσματα, αφού προετοιμάζει κατάλληλα την επιδερμίδα.

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ

Η σωστή και καθημερινή ενυδάτωση του δέρματος είναι πρωταρχικής σημασίας για την ομορφιά και την υγεία της επιδερμίδας μας. Θεραπεία βαθειάς ενυδάτωσης με ενεργά ενυδατικά συστατικά, βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει την φυσική υγρασία στην επιδερμίδα με αποτέλεσμα να έχει μια λαμπερή, φωτεινή κ νεανική όψη.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΚΜΗΣ

Η ακμή είναι μια από τις πιο συχνές δερματοπάθειες και δεν αποτελεί πρόβλημα μόνο των εφήβων, αλλά και των ενηλίκων. Πρόκειται για μια υπερλειτουργία των σμηγματογόνων αδένων ωστόσο το στρες, η κακή διατροφή, η παχυσαρκία ή η χρήση ακατάλληλων καλλυντικών προϊόντων μπορούν να επηρεάσουν την εμφάνιση της ακμής.

Οι βλάβες που προκαλεί (σπυράκια, εξανθήματα, φλεγμονή) συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, αλλά μπορεί, να παρατηρηθούν και στην πλάτη ή σε άλλο σημείο στο σώμα. Εκτός από τις βλάβες στο δέρμα, μπορεί επίσης να προκαλέσει ψυχολογικά προβλήματα. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η έγκαιρη διάγνωσή της, ώστε να αντιμετωπιστεί γρήγορα και να μη μείνουν αντιαισθητικές ουλές στο δέρμα.

Υπάρχουν διάφορες θεραπείες αντιμετώπισης και καταπολέμησης της ακμής, όπως ο βαθύς καθαρισμός, πρωτόκολλα οξέων (peels), μικροδερμοαπόξεση αλλά και εξατομικευμένες κρέμες, όπου επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Θεραπεία βασισμένη στις ανάγκες κάθε επιδερμίδας. Επιλέγοντας τα κατάλληλα δραστικά συστατικά που χρειάζεται κάθε επιδερμίδα, φτιάχνουμε τη δική σας θεραπεία στο ινστιτούτο μας, αλλά και την προσωπική σας κρέμα ή ορό για την αγωγή στο σπίτι. Έτσι έχετε την δική σας αποκλειστική φροντίδα που καλύπτει 100% τις ανάγκες της δική σας επιδερμίδας!

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ

Το δέρμα γύρω απ’ την περιοχή των ματιών είναι 4 φορές πιο λεπτό απ’ το υπόλοιπο δέρμα άρα και πιο ευαίσθητο. Όλη η κούραση, το πέρασμα των χρόνων, οι χαρές αλλά και οι λύπες αποτυπώνονται στα μάτια. Έτσι δημιουργούνται ρυτίδες, χαλάρωση, μαύροι κύκλοι και οιδήματα γύρω απ’ την περιοχή των ματιών.

Εξειδικευμένη θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Μειώνει τους μαύρους κύκλους, τα οιδήματα, ταυτόχρονα ενυδατώνει και συσφίγγει την περιοχή γύρω απ’ τα μάτια, ενώ παράλληλα απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Επαναφέρει την φωτεινότητα και την ελαστικότητα στην περιοχή γύρω απ’ τα μάτια κι έτσι αποκτάτε ένα βλέμμα ξεκούραστο και φωτεινό.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ-RF

Μια νέα τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που βασίζεται στη διοχέτευση θερμοκρασίας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται διαθερμικά κύματα τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, με αποτέλεσμα ένα σφιχτό και σφριγηλό δέρμα. Ενδείκνυται σε περιοχές με χαλαρό δέρμα σε πρόσωπο και σώμα.