ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ

CRYOLIPOLYSIS

Επαναστατική, αναίμακτη μέθοδος λιποδιάλυσης και μόνιμης αντιμετώπισης του τοπικού πάχους. Η μέθοδος βασίζεται στην ελεγχόμενη ψύξη όπου τα λιποκύτταρα εκτίθενται σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία έως και -5 βαθμούς με αποτέλεσμα την καταστροφή τους. Ο οργανισμός μέσω μιας φυσιολογικής διαδικασίας απόπτωσης αποβάλλει τα λιποκύτταρα μέσω του λεμφικού συστήματος. Άμεσα και οριστικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία με μείωση λίπους έως και 40% στο σημείο εφαρμογής. Για μέγιστα αποτελέσματα συνίσταται ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο και αυξημένη κατανάλωση νερού.

cryolipolysis

CAVITATION

cavitation

Μια επαναστατική θεραπεία, η οποία μέσω υπερήχων χαμηλής συχνότητας δημιουργεί μικροσκοπικές φυσαλίδες μέσα στο λιπώδη ιστό οι οποίες σταδιακά διογκώνονται και σπάζουν οδηγώντας σε λύση των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων.

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «σπηλαίωση» και είναι μια δραστική μη επεμβατική μέθοδος που προσφέρει μόνιμη απώλεια λίπους και εξάλειψη της κυτταρίτιδας. Είναι ανώδυνη και ασφαλής με άμεσα ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Επιτυγχάνει απώλεια πόντων, μείωση του σωματικού λίπους, βελτίωση του περιγράμματος του σώματος και της λεμφικής κυκλοφορίας. Για μέγιστα αποτελέσματα χρειάζεται ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο και αυξημένη κατανάλωση νερού.

LIPO-LASER

To Lipo-Laser είναι μία καινοτόμος, μη επεμβατική μέθοδος λιποδιάλυσης και απαλλαγής του περιττού λίπους καθώς και της βελτίωσης του περιγράμματος του σώματος.

Μέσω εκπομπής χαμηλής ενέργειας laser, διεισδύει στο δέρμα και στοχεύει στα λιποκύτταρα με τη βοήθεια των laser pads. Η κυτταρική μεμβράνη διεγείρεται ενώ στο εσωτερικό των κυττάρων δημιουργείται μια βιοχημική αντίδραση που απελευθερώνει το ενδοκυτταρικό λίπος, το οποίο αποβάλλεται μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας. Η διαδικασία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, και τη μείωση του σωματικού λίπους.

Είναι μια απόλυτα ασφαλής μέθοδος με άμεσα ορατά αποτελέσματα. Εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος όπου υπάρχει συσσώρευση λίπους. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και συστήνεται η εφαρμογή της μία με δύο φορές την εβδομάδα. Για μέγιστα αποτελέσματα συστήνεται ένα ισορροπημένο διατροφικό πλάνο και αυξημένη κατανάλωση νερού.

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ-RF

rf somatos

Μια νέα τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων που βασίζεται στη διοχέτευση θερμοκρασίας στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται διαθερμικά κύματα τα οποία ενεργοποιούν τους ινοβλάστες να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ, με αποτέλεσμα ένα σφιχτό και σφριγηλό δέρμα. Ενδείκνυται σε περιοχές με χαλαρό δέρμα σε πρόσωπο και σώμα.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ MASSAGE

Θεραπευτική μάλαξη που ανακουφίζει από την ένταση και το stress της ημέρας, καθώς και από μυϊκούς πόνους στην πλάτη, τον αυχένα αλλά και όλο το σώμα. Προσφέρει άμεση ανακούφιση, χαλάρωση και αναζωογόνηση.
Ιδανικό και για αθλητές.

ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ (PRENATAL MASSAGE)

prenatal massage

Το προγεννητικό μασάζ είναι μια ειδική τεχνική θεραπευτικής μάλαξης που σκοπό έχει να ξεκουράσει και να ανακουφίσει τις εγκύους από τις καθημερινές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Δρα θεραπευτικά καθώς χαλαρώνει το σώμα, αυξάνει την ευλυγισία και την κινητικότητα, τονώνει το δέρμα, μειώνει τους  πονοκεφάλους, την υπερένταση και το άγχος, ανακουφίζει τους πονεμένους μύες, καταπολεμά την αϋπνία, βοηθά στην χαλάρωση του νου, μειώνει τα οιδήματα στα πόδια και τα χέρια. Τέλος αυξάνει τα επίπεδα της ωκυτοκίνης με αποτέλεσμα την καλύτερη έκβαση του τοκετού και την παράλληλη αίσθηση ευεξίας.

Στο χώρο μας το prenatal massage πραγματοποιείται σε πλάγια στάση και από εξειδικευμένους θεραπευτές.

SPM BODY CONTOURING

SPM
SPM

SPM

Το SPM είναι μια επαναστατική μέθοδος σμίλευσης του σώματος (body contouring) για την μείωση του τοπικού πάχους, την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας αλλά και τη σύσφιξη του συνδετικού ιστού.

Είναι ένα σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας μηχάνημα του γερμανικού οίκου WEYERGANS και λειτουργεί με την βοήθεια υποπίεσης (σε κενό αέρος). Με ειδικά εξαρτήματα γίνεται massage στο δέρμα, το οποίο αναρροφάται και στη συνέχεια αποδεσμεύεται. Με την δύναμη του κενού αέρος και την τεχνική του massage, το SPM επιτυγχάνει τριπλό αποτέλεσμα:

  • Η ροή της λέμφου ενεργοποιείται και τα άχρηστα προϊόντα του μεταβολισμού απομακρύνονται.
  • Αυξάνεται η καύση των λιποκυττάρων και δημιουργείται άμεση τοπική υπεραιμία, με αποτέλεσμα την διάσπαση των αποθεμάτων λίπους.
  • Αυξάνεται ο ενδοκυτταρικός μεταβολισμός καθώς επίσης και η δραστηριότητα των ενζύμων στους ινοβλάστες. Αυτό οδηγεί σε μια μόνιμη (διαρκή) ενίσχυση του συνδετικού ιστού, φυσική πυκνότητα (πάχυνση) και ανανέωση του υποδόριου ιστού, καθώς επίσης και λείανση του δέρματος σε περιπτώσεις ραγάδων εγκυμοσύνης και άλλων γραμμώσεων.

Με τη μέθοδο SPM πραγματοποιούμε εφαρμογές στα ακόλουθα πεδία δράσης:

  • Τοπικό πάχος – κυτταρίτιδα
    Με την αποστράγγιση της λέμφου και την καύση των λιποκυττάρων επιτυγχάνεται δραστική μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους σε γλουτούς, μηρούς καθώς και την περιοχή της κοιλιάς.
  • Σύσφιξη – Ανάπλαση του δέρματος
    Αντιμετώπιση της χαλαρής επιδερμίδας με φυσιολογική φροντίδα. Επιτυγχάνει σύσφιξη χαλαρού δέρματος στο εσωτερικό των μηρών, σύσφιξη γλουτών, στομάχου και στήθους.

Επίσης, έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα στην αναγέννηση του λεπτού και  χαλαρού δέρματος του προσώπου, στη περιποίηση του διπλοσάγονου, στην ανακούφιση της περιοχής του αυχένα και των σπονδύλων.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ…με SPM

Νέα μέθοδος που υπόσχεται ανορθωμένους γλουτούς με τον πιο φυσικό τρόπο, χωρίς χειρουργική επέμβαση.
Μια πρωτοποριακή τεχνολογία μέσω της αρνητικής πίεσης ανυψώνει το δέρμα. Ρυθμικά κύματα αέρα δίνουν όχι μόνο όγκο αλλά και συμπαγή ιστό. Έτσι παράγεται νέο κολλαγόνο και η περιοχή δείχνει ανορθωμένη και σφιχτή. Είναι μια ανώδυνη και ασφαλής διαδικασία, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας συνεδρία.

Το όνειρο για σμιλευμένους, ανορθωμένους και με καμπύλες γλουτούς, μπορεί να γίνει πλέον αληθινό για κάθε γυναίκα.